top of page
  • Unboxholics-ATGG

Άνδρας χώρισε με τη γυναίκα του όταν την είδε να τoν απατάει στο Google Maps!


Ήθελε απλά να δει ένα δημοφιλές σημείο στη Λίμα

Τα πάνω-κάτω στη ζωή ενός άνδρα στο Περού έμελλε να φέρει μια φαινομενικά αθώα αναζήτηση του στο Google Maps. Όπως διαβάζουμε στην Daily Mail, o εν λόγω άνδρας ήθελε να ψάξει ένα δημοφιλές σημείο στην Λίμα και βρήκε σε ένα δρομάκι να κάθεται ένα ζευγάρι σε ένα παγκάκι. Η γυναίκα είχε στα πόδια της ξαπλωμένο έναν άνδρα και με έκπληξη του διαπίστωσε ότι τα ρούχα της κάτι του θύμιζαν.

Όταν ξανακοίταξε τη φωτογραφία συνειδητοποίησε ότι η γυναίκα που ερωτοτροπούσε στο Google Maps ήταν η σύζυγος του. Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο ότι οι φωτογραφίες του Google Street View προέρχονται από το 2013, οπότε και τον απάτουσε για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Η γυναίκα του παραδέχτηκε την εξωσυζυγική σχέση της και το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Ο απατημένος άνδρας με τη σειρά του ανέβασε τη φωτογραφία στα social media με τα σχόλια των χρηστών να ποικίλουν. Δεν είναι η πρώτη φορά που το Street View έχει πιάσει επ' αυτοφόρω διάφορα ευτράπελα, όπως ένα ζευγάρι που ερωτοτροπούσε μέσα σε αμάξι, μια ένοπλη ληστεία στην Νότια Αφρική και δεκάδες ανθρώπους με μάσκες περιστεριών στην Ιαπωνία.

7 views0 comments
bottom of page